1. خانه
  2. درباره ما

برای بهتر زیستن کنارتان هستیم

معرفی «های مشاور»

«های مشاور» یک سامانه آنلاین برای ارائه خدمات مشاوره روانشناسی و روان‌شناختی است. 

در این پلتفرم امکان دسترسی آسان به روانشناسان معتبر و مورد تایید سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، برای مراجعه‌کنندگان (شما) فراهم شده است.

در سایت «های‌مشاور» می‌توانید قبل از انتخاب روانشناس، از راهنمایی‌های تیم راهنمای تلفنی «های مشاور» استفاده کنید تا یک یا چند روانشناس خبره، برای مسئله‌ای که با آن مواجه هستید را به شما معرفی کنیم. این کار به‌ راحتی یک تماس تلفنی و به رایگان انجام می‌شود.

در پلتفرم «های مشاور» به راحتی نوبت می‌گیرید و به آسانی نوع جلسه مشاوره را متناسب با شرایط خودتان، انتخاب می کنید (آنلاین یا حضوری)، و می‌توانید اطمینان‌خاطر داشته باشید که به تمامی حقوق شما احترام گذاشته و حریم خصوصی شما حفظ می‌شود.

از مهمترین ارزش های ما :

کمک به بهبود کیفیت زندگی با رعایت حقوق کامل مراجعه کنندگان و همچنین رعایت اصل رازداری و حفظ حریم خصوصی آنهاست.

چه کاری انجام می‌دهیم؟

«های مشاور» امکان مشاوره اثربخش و مفید با روانشناسان تایید شده نظام روانشناسی و مشاوره ، را فراهم می‌کند. این سیستم جهت افزایش اثربخشی و کیفیت مشاوره و همچنین ارتقای رضایتمندی مشتریان ایجاد شده است. با استفاده از این سیستم، کاربران می‌توانند به روانشناسانی دسترسی داشته باشند که بیشترین تطابق با نیازها و مسائل آنها را دارند و بهترین نتایج را در مشاوره خود داشته اند.

چرا ما هستیم ؟ هدف ما چیست؟ 

مشاوره یک فرآیند حرفه‌ای و مؤثر است که به شما کمک می‌کند تا با مشکلات و چالش‌های زندگی خود بهتر کنار بیایید. با اینکه هر فردی در زندگی خود دچار مشکلات مختلفی می‌شود، اما به دلیل محدودیت‌هایی مانند عدم دسترسی به ابزارهای لازم، بی‌اعتمادی یا عدم دسترسی به یک نفر مناسب برای گفتگو، ممکن است نتواند به تنهایی از این مشکلات عبور کند. با مراجعه به یک مشاور متخصص، می‌توانید با دریافت راهکارهای مفید و بازخورد سازنده، به بهترین شکل ممکن، از مشکلاتتان گذر کنید و به سمت بهترین نسخه خود حرکت کنید.

 «های مشاور» تلاش می‌کند با ایجاد امکانات لازم، از بار تنهایی سفر کردنتان، بکاهد.»

«های مشاور» چطور متولد شد؟

داستان ما از مشاوره‌های روانشناسی خودمون و مسائل و چالش‌هایی که در این مسیر داشتیم، شروع شد. 

در دوران کرونا که دورانی بشدت بحرانی بود، خیلی از روانشناس ها و مراجعه‌کنندگان ترس از تعامل و ارتباط رودررو با همدیگه رو داشتند و از طرفی در خیلی از زمان های بحرانی، به مشورت و چاره‌جویی از فردی که متخصص هست و می‌تونه راهنمای خوبی در مسیرهای پرچالش زندگی باشه، نیاز می‌شد.

در شرایطی غیر از همه‌گیری کرونا هم، این دغدغه رو داشتیم که مشاور و روانشناس مناسب من کیه؟ می‌تونم باهاش ارتباط برقرار کنم؟ یه راه‌حل خوب بهم میده؟ چقدر متخصصه؟ چقدر صلاحیت داره؟ از کجا بفهمم مناسب منه؟ برای این مشکلم به کدوم روانشناس باید مراجعه کنم؟ آیا به حریم خصوصی من احترام میذاره؟ میتونم به او اعتماد کنم؟رازنگهداره؟ آیا باید حتما حضوری اون رو ملاقات کنم؟ یا راهی هست که در سفر یا غیر حضوری، جلسات مشاوره داشته باشیم؟

هر وقت حالمون خوب نبود یا شکست‌هامون دردآور می‌شد یا حتی لذت‌های زندگی‌مون کم‌رنگ شده بود و می‌خواستیم به مشاور مراجعه کنیم این دغدغه‌ها و مسائل بیشتر ما رو درگیر می کرد.

تمامی این دغدغه‌ها انگیزه‌ای شد برای شکل‌‌گیری «های مشاور» تا مراجع‌ها (شما) بتونن هر زمانی که خواستند و از هر کجای دنیا، از درمانگرهای متخصص و خبره، به آسونی مشورت بگیرند و مسیر بهتر شدن زندگیشون رو آغاز کنند.

چگونه مشاوره روانشناسی آنلاین می‌تواند به فرآیند درمان کمک کند؟

اگرچه در پلتفرم «های مشاور» امکان رزرو جلسه حضوری با روانشناس دلخواهتان برای شما فراهم شده است ولی نمی‌توان  به مزایای جلسه مشاوره آنلاین اشاره نکرد:

امکان دسترسی گسترده تر به مشاوره روانشناسی آنلاین برای تمامی افراد در هر کجای دنیا و ایران

  • استفاده از دانش مشاوران و متخصصانی که از ما دور هستند.
  • امکان ارائه خدمات به افراد با ناتوانی‌های جسمی و یا محدودیت‌های دیگر
  • صرفه‌جویی در زمان و هزینه و مخصوصا هزینه های رفت و آمد

 

 

برخی ملاحظات اخلاقی در روانشناسی آنلاین که از اولویت‌های تیم «های مشاور» است:

یکی از ملاحظات اخلاقی اولیه که همه مشاوران و روانشناسان باید به آن پایبند باشند، اصلی است که به عنوان «آسیب نرساندن» معروف است.  

یعنی اینکه تفسیر یا توضیح نادرست مراجع ممکن است منجر به آسیب شود، این اتفاق در مشاوره‌های پیامکی و یا صوتی بیشتر اتفاق می‌افتد.

 بنابراین ضمن تأکید بر جلسات حضوری یا آنلاین، کلمات استفاده شده در ارتباطات مبتنی بر بستر آنلاین یا صوتی باید همدلانه و واضح باشند. 

یکی دیگر از مسائل اخلاقی که باید مورد توجه قرار گیرد، اصل مهم رازداری است. رابطه روانشناس با مراجع بر اساس محرمانه بودن بنا شده است زیرا این امر منجر به اعتماد می‌شود و نتیجه جلسه را اثربخش می‌سازد.

رضایت آگاهانه یکی دیگر از مسائل اخلاقی است. رضایت آگاهانه اطلاعاتی در مورد تخصص مشاور و حدود محرمانگی در رابطه مشاوره با مراجع ارائه می دهد. رضایت آگاهانه یک ملاحظه اخلاقی ضروری است. همچنین مشاوره باید داوطلبانه باشد و مراجع نسبت به آنچه که به اشتراک می‌گذارد و نحوه اشتراک آن حق انتخاب داشته باشد.

«برای بهتر زیستن کنارتان هستیم.»